Ayurveda & Holisme

 • WAT IS AYURVEDA?

  Jij bent uniek, dat is het kernprincipe van Ayurveda. Het woord “ayurveda” is Sanskriet en komt van “ayur”, wat leven betekent, en “veda”, wat kennis betekent. Ayurveda kan dus vertaald worden als kennis van het leven.

  Het is een gezondheidssysteem afkomstig uit India, wordt daar al meer dan 5000 jaar beoefend, en focust zich op geestelijke en lichamelijke gezondheid en preventie van ziekten.

  Ayurveda geeft je, kort door de bocht, een toolbox voor een gezonder en gelukkiger leven. Het geeft je  inzicht in wie je bent en hoe je bent opgebouwd. Het laat je zien hoe je de balans kunt bewaren of opnieuw kunt creëren door middel van een passende levensstijl, voeding en kruiden.

  HOLI(sme)WAT?

  Hoor je iemand "holisme" of "holistisch" zeggen, dan betekent in verbinding met alles.

  Daar waar een 'klassieke' gelaatsverzorging zich focust op uiterlijke huidproblemen, kijk ik tijdens een holistische behandeling (met de kennis vanuit de Ayurveda) niet alleen naar de uiterlijke kenmerken van je huid maar ook naar hoe innerlijk in je vel zit. Hoe is je ademhaling? Hoe is je stressniveau? Hoe zijn je gedachten? Hoe ziet je voedingspatroon er uit? Geef je je lichaam voldoende rust?,...

  UITERLIJKE SCHOONHEID IS EEN REFLECTIE VAN INNERLIJKE SCHOONHEID 
  Uiterlijke schoonheid draait bij mij dus niet alleen rond 'crèmekes smeren'. Onze huid is namelijk een spiegel van wat er zich vanbinnen af speelt. 
  Door het gebruik van ademhalingsoefeningen, aangepaste massages, kruiden, edelstenen, essentiële oliën en muziek creëren we harmonie tussen alle elementen van het lichaam. Waaronder de  huid, maar ook fysiek, mentaal en emotioneel.


Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Kwailiteit voor uw lichaam

Schoonheidssalon B'elle werkt met de kwaliteitsvolle producten van Keenwell. Keenwell biedt effectieve oplossingen voor alle huidproblemen door middel van verfijnde behandelingen die vrouwen helpen om zich mooier en zelfzekerder te voelen.