Ayurveda

 • WAT IS AYURVEDA?

  Ayurveda is een therapeutische wetenschap afkomstig uit India die daar al meer dan 5000 jaar beoefend wordt. Daarnaast is Ayurveda ook een filosofie die aanwijzingen geeft voor een harmonieuze manier van leven. Het begrip “ayurveda” is een combinatie van “ayur” wat “leven” betekent en “veda” wat “wetenschap” of “kennis” betekent.

  Het volgen van de richtlijnen van de Ayurveda heeft zelfontdekking als doel. Hierbij worden de individuele behoeften van ieder mens als uitgangspunt genomen.

  De Ayurveda beschouwt een persoon als een geheel en richt zich op het in evenwicht brengen en het creëren van harmonie tussen alle elementen van het lichaam, waaronder de huid, maar ook verschillende vitale processen die zich in het lichaam afspelen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

  INNERLIJK WELZIJN & UITERLIJKE SCHOONHEID

  De Ayurveda richt zich op het in evenwicht brengen van lichaam en geest. Uiterlijke schoonheid is een reflectie van innerlijke schoonheid. Onze huid is een spiegel van innerlijke gezondheid en welzijn, plezier en een goede balans of aan de andere kant disbalans, problemen of ziekte. 

  AYURVEDISCHE HUIDVERZORGING

  Tijdens een Ayurvedische verzorging kijken we niet alleen naar zichtbare huidproblemen, maar ook naar de dieperliggende oorzaak, om zo de problemen bij de wortel op te lossen.

  Dit doen we door gebruik te maken van aangepaste massages, behandelingen, kruiden, essentiële oliën en muziek.

  LAKSHMI

  Voor de Ayurvedische verzorgingen gebruiken we de producten van Lakshmi.


Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Kwailiteit voor uw lichaam

Schoonheidssalon B'elle werkt met de kwaliteitsvolle producten van Keenwell. Keenwell biedt effectieve oplossingen voor alle huidproblemen door middel van verfijnde behandelingen die vrouwen helpen om zich mooier en zelfzekerder te voelen.