Holistische huidverzorging

 • Holistic Royal Face Ritual

  Een luxe holistische gelaatsverzorging, met 100% natuurlijke producten, die zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest. Dit is een complete wellnessbehandeling met onder meer een warm voetbad en een voetmassage. Door de speciale geurbeleving en een heerlijke massagetechnieken kunt u de dagelijkse stress even los laten. Een huid verbeterende behandeling waarbij geurende essentiële oliën, kleuren, muziek en speciale massagetechnieken in harmonie samenwerken voor uw totale welzijn.

  Een warm kruiden voetbad / drukpunt hoofdmassage / ontspannende voetmassage / reinigen gezicht, hals en decolleté / peeling / epileren / gelaat, oor-, hoofdhuidmassage / decolleté-, nek- schoudermassage / masker / arm- en handmassage / dag of nachtverzorging / kopje Ayurvedische thee

  60min - 90min - 120min   |   € 75 - € 95 - € 125
 • Ananda Anti-Stress ritual

  Tijdens de Ananda Anti-Stress behandeling wordt aromatherapie gecombineerd met een Ayurvedische gezichtsreiniging in combinatie met een edelsteengezichtsmassage en een drukpuntmassage over heel het lichaam. Het gebruik van bijzondere essentiële oliën en hydrolaten tijdens de behandeling helpt om stress, blokkades en emotionele pijn te kunnen verlichten. Een zalig ontspannende behandeling die voor iedereen aan te raden is, maar in het bijzonder voor mensen die het gevoel hebben vast te zitten in het leven, vermoeid zijn of een burn-out ervaren.

  90min - 120min   |   € 95 - € 125

Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Kwailiteit voor uw lichaam

Schoonheidssalon B'elle werkt met de kwaliteitsvolle producten van Keenwell. Keenwell biedt effectieve oplossingen voor alle huidproblemen door middel van verfijnde behandelingen die vrouwen helpen om zich mooier en zelfzekerder te voelen.