Holistische huidverzorging

Over ayurvedische skincare...

 • Holistic Royal Face Ritual

  Op zoek naar een gelaatsverzorging op maat gemaakt voor jouw huid? Nood aan diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning?

  Deze luxe holistische gelaatsverzorging, met 100% natuurlijke producten zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest. Terwijl jij geniet van een ontspannend voetbad, stel ik je vragen om de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen op jouw wensen en de noden van je huid. Zak weg tijdens het openingsritueel, laat je meenemen door heerlijke geurende essentiële oliën, speciale massagetechnieken over heel het lichaam en de rustgevende muziek. Kom tot jezelf en laat de dagelijkse stress even los.

  90min - 120min   |   € 95 - € 125
 • Ananda Anti-Stress Ritual

  Oververmoeid? Burn-out? Last van overmatige stress? Prikkelbaar?

  Tijdens de Ananda Anti-Stress behandeling wordt aromatherapie gecombineerd met een drukpuntmassage over heel het lichaam en een Ayurvedische gezichtsreiniging in combinatie met een edelsteengezichtsmassage. Het gebruik van deze bijzondere essentiële oliën en hydrolaten tijdens de behandeling helpt om stress, blokkades en emotionele pijn te kunnen verlichten. Een zalig ontspannende behandeling die voor iedereen aan te raden is, maar in het bijzonder voor mensen die het gevoel hebben vast te zitten in het leven, vermoeid zijn of een burn-out ervaren.

  90min - 120min   |   € 115 - € 140

Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Het beste voor uw lichaam met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi.

Lakshmi's natuurlijke cosmetische producten zijn puur en zuiver, voedend en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die Moeder Natuur in de planten verborgen heeft.


Belangrijke nota

Indien je een afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren (telefonisch of via mail). Zo kan jouw plaats nog door iemand anders ingenomen worden. Indien dit niet gebeurt zal het bedrag van de afspraak voor 50% aangerekend worden. Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met deze regel.