Ayurvedische huidverzorging

 • Eerste behandeling met intakegesprek

  Tijdens een Ayurvedische behandeling kijken we niet alleen naar zichtbare huidproblemen, maar ook naar de dieperliggende oorzaak. Daarom is er tijdens de eerste behandeling een intakegesprek nodig.

  120min   |   € 105
 • Holistic royal face ritual

  Een luxe holistische behandeling, met 100% natuurlijke producten, die zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest. Dit is een complete wellnessbehandeling met onder meer een warm voetbad en een voetmassage. Door de speciale geurbeleving en een heerlijke marma gezichtsmassage kunt u de dagelijkse stress even los laten. Een huid verbeterende behandeling waarbij geurende essentiële oliën, kleuren, muziek en speciale massagetechnieken in harmonie samenwerken voor uw totale welzijn.

  Een warm kruiden voetbad / drukpunt hoofdmassage / ontspannende voetmassage / reinigen gezicht, hals en decolleté / peeling / epileren / gelaat, oor-, hoofdhuidmassage / decolleté-, nek- schoudermassage / masker / arm- en handmassage / dag of nachtverzorging / kopje Ayurvedische thee

  90min   |   € 90

Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Kwailiteit voor uw lichaam

Schoonheidssalon B'elle werkt met de kwaliteitsvolle producten van Keenwell. Keenwell biedt effectieve oplossingen voor alle huidproblemen door middel van verfijnde behandelingen die vrouwen helpen om zich mooier en zelfzekerder te voelen.