Gelaatsverzorging

 • jeugdverzorging

  Een reinigende verzorging voor een onzuivere huid (tot 20 jaar)

  45 min   |   € 50
 • Detox Ritual – Versterken & ontgiften

  Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt als eerste lijn ingezet. We gaan de huid eerst moeten ontgiften alvorens de huid te kunnen gaan balanceren met een Vata, Pitta of Kapha behandeling en om daarna pas over te stappen naar een Anti age behandeling. 

  60 min - 90 min   |   € 75 - € 100
 • Holistic Royal Face Ritual

  Een luxe holistische gelaatsverzorging, met 100% natuurlijke producten, die zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest. Dit is een complete wellnessbehandeling met onder meer een warm voetbad en een voetmassage. Door de speciale geurbeleving en een heerlijke massagetechnieken kunt u de dagelijkse stress even los laten. Een huid verbeterende behandeling waarbij geurende essentiële oliën, muziek en speciale massagetechnieken in harmonie samenwerken voor uw totale welzijn.

  Een warm kruiden voetbad / drukpunt hoofdmassage / ontspannende voetmassage / reinigen gezicht, hals en decolleté / peeling / epileren / gelaat, oor-, hoofdhuidmassage / decolleté-, nek- schoudermassage / masker / arm- en handmassage / dag of nachtverzorging / kopje Ayurvedische thee

  60 min - 90 min - 120 min   |   € 75 - € 95 - € 125
Bekijk mogelijkheden
 • Anti-age Ritual (vanaf 30 jaar)

  Deze behandeling verstevigd de huid en rimpels worden minder zichtbaar. Samen met het volgen van het thuisverzorgingsritueel ga je de tekens van huidveroudering tegen. Pigmentvlekken verminderen, de huid wordt egaler en lichte roodheid vermindert. Een behandeling die je huid weer laat stralen.

  Tip!

  Maak van deze behandeling een echte wellnessbeleving en boek deze samen met een Kundalini deep tissue rug-nek-schoudermassage.

  90 min   |   € 100
 • Timeless cupping

  Een intensieve behandeling om de energie in de huidcellen te her-activeren, afvalstoffen af te voeren en de aanmaak van collageen te stimuleren om zo de stevigheid en jeugdigheid van de huid te bevorderen. Het verhoogt de doorbloeding, activeert de huidstofwisseling, geschikt om littekenweefsel los te maken en de celvernieuwing te stimuleren en een verslapte huid & rimpels te gaan verbeteren. 

  90 min   |   € 100
 • Crystal Face - Chakratherapie

  Deze behandeling is gericht op het balanceren van onze emoties en draagt bij aan een algemeen gevoel van welzijn van binnen en van buiten. Chakratherapie zorgt mede voor huidverjonging. Om expressie-lijnen te verminderen is het namelijk nodig om aan bepaalde emoties te “werken”. Samen met het volgen van het thuisverzorgingsritueel worden negatieve blokkades opgeheven zodat de energie weer vrij kan stromen. Deze behandeling met bijhorende producten en edelstenen werken diep door op het fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam.

  Tips:

  1. Bij ernstige emotionele blokkades herhaal je deze behandeling best 1 keer per maand.

  2. Maak van deze holistische behandeling een echte wellnessbeleving en boek deze samen met een Kundalini deep tissue rug-neg-schoudermassage.

   

  90 min   |   € 100
 • MAGIC EYES - oogbehandeling in gelaatsverzorging

  De huid rondom de ogen is een van de fijnste en delicaatste van het gelaat. Hierdoor wordt ze snel getekend door leeftijd en vermoeidheid. Deze verzorging pakt enerzijds, door activering van collageen en elastine de rimpels aan, en anderzijds de wallen onder de ogen door het drainage-effect.

   

  € 17
 • Décolletébehandeling in gelaatsverzorging

  Anti-rimpel verzorging voor het décolleté.

  € 20
 • Verven wimpers / wenkbrauwen€ 15 / € 12
 • Verven wimpers en wenkbrauwen€ 24

Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Kwailiteit voor uw lichaam

Schoonheidssalon B'elle werkt met de kwaliteitsvolle producten van Keenwell. Keenwell biedt effectieve oplossingen voor alle huidproblemen door middel van verfijnde behandelingen die vrouwen helpen om zich mooier en zelfzekerder te voelen.