Huidverbetering

 • Huidverbeteringskuur - 5 behandelingen

  Wil je graag snel en effectief van je huidprobleem af? Wil je op een effectieve manier van je verslapte huid en rimpels af? 

  Kies dan voor deze huidverbeteringskuur. Een reeks van 5 behandelingen die kort op elkaar volgen. De behandeling wordt zo compact mogelijk gehouden (+/- 60 minuten) waarbij we werken met onze huidverbeterende producten op de huidklacht(en) en waarbij je gericht advies krijgt om de behandeling thuis verder te zetten met een aangepast thuisverzorgingsritueel. Na deze 5 keer zal je huid zo opgeknapt zijn dat je weer je gebruikelijke onderhouds-afspraak van om de 4 à 6 weken kunt aanhouden.

  60 min   |   € 425
 • Bindweefselkuur - 10 behandelingen

  Wil je graag snel en effectief van je verslapte huid en rimpels af?

  Kies dan voor deze bindweefselkuur. Een reeks van 10 behandelingen die kort op elkaar volgen. De behandeling wordt zo compact mogelijk gehouden (+/- 60 minuten). Via een intensieve bindweefselmassage en cupping worden onderhuidse verklevingen los gemasseerd. De natuurlijke collageen – en elastineaanmaak wordt gestimuleerd om zo de stevigheid en jeugdigheid van je huid te bevorderen. Je krijgt aangepast advies om de behandeling thuis verder te zetten. Na deze 10 keer zal je huid zo opgeknapt zijn dat je weer je gebruikelijke onderhouds-afspraak van om de 4 à 6 weken kunt aanhouden.

  60 min   |   € 800

Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Het beste voor uw lichaam met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi.

Lakshmi's natuurlijke cosmetische producten zijn puur en zuiver, voedend en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die Moeder Natuur in de planten verborgen heeft.


Belangrijke nota

Indien je een afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren (telefonisch of via mail). Zo kan jouw plaats nog door iemand anders ingenomen worden. Indien dit niet gebeurt zal het bedrag van de afspraak voor 50% aangerekend worden. Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met deze regel.