Lichaamsbehandelingen

Naast de behandeltijd wordt je steeds ontvangen met een ontspannend voetbad en een intakegesprek, na de behandeling volgt er een professioneel adviesgesprek met een drankje

 • Ananda Anti-Stress Ritual

  Ben je een hoogsensitief persoon? Gevoelig voor indrukken en prikkels? Oververmoeid? Burn-out? 

  Dan is deze behandeling een aanrader voor jou! Tijdens de Ananda Anti-Stress behandeling wordt aromatherapie gecombineerd met een drukpuntmassage over heel het lichaam en een Ayurvedische gezichtsreiniging in combinatie met een edelsteengezichtsmassage. Het gebruik van deze bijzondere essentiële oliën en hydrolaten tijdens de behandeling helpt om stress, blokkades en emotionele pijn te kunnen verlichten. Een zalig ontspannende behandeling die voor iedereen aan te raden is, maar in het bijzonder voor mensen die het gevoel hebben vast te zitten in het leven, vermoeid zijn of een burn-out ervaren.

  90 min - 120 min   |   € 115 - € 140
 • Happy Body Ritual

  Gun jij jezelf een compleet en diep ontspannend relax moment? Weet je met je verstand niet welke massage dat je moet kiezen?

  Jouw lichaam weet het wel! Aan de hand van een kinesiologietest zien we waar jij op deze moment behoeft aan hebt. Na een intakegesprek en de kinesiologietest maak ik een behandeling op maat voor jou terwijl jij geniet van heerlijk ontspannend voetbad. De basis van dit ritueel gaat uit van een Ayurvedische ontspanningsmassage maar kan aangevuld worden met aromatherapie, soundhealing, een gezichtsreiniging,.. waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Laat je verrassen, laat je lichaam spreken en laat mij een op maat gemaakte behandeling maken voor jouw balans.

  105 min - 135 min   |   € 125 - € 155
 • .€ /

Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Het beste voor uw lichaam met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi.

Lakshmi's natuurlijke cosmetische producten zijn puur en zuiver, voedend en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die Moeder Natuur in de planten verborgen heeft.


Belangrijke nota

Indien je een afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren (telefonisch of via mail). Zo kan jouw plaats nog door iemand anders ingenomen worden. Indien dit niet gebeurt zal het bedrag van de afspraak voor 50% aangerekend worden. Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met deze regel.