Lichaamsverzorging

 • Ayurvedische lichaamsmassage – ABHYANGA

  Ben je vaak ziek en heb je een lage immuniteit? Heb je een slechte lymfe- en bloeddoorstroming? Ervaar je veel stress? Ben je vaak moe en vermoeid? Ervaar je slapeloosheid? Heb je pijnlijke spieren of gewrichten?

  'Abhyanga' betekent oliemassage en wordt uitgevoerd met Ayurvedische medicinale en warme kruidenolie. Het reduceert stress, zorgt voor een diepe ontspanning, geeft meer energie, verbetert de slaap en de weerstand, het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop en draagt bij aan lichaamsbewustwording.

  90 min - 120 min   |   € 100 - € 125
 • deep tissue rug, nek- en schoudermassage – Kundalini

  Heb je het gevoel dat je rug, nek, schouderspieren vast zitten? Ervaar je in dit gebied veel pijn met hoofdpijn tot gevolg?  Ervaar je veel stress en negatieve emoties? Heb je het gevoel om letterlijk en figuurlijk vast te zitten?

  Deze unieke deep tissue rug, nek, schoudermassage is een massage om het zenuwstelsel te kalmeren, om spanningen en knopen los te masseren en om de vastgelopen energie weer te ontwaken.

  Tip!

  Combineer deze massage een Royal Face Ritual.

  30 min - 60 min   |   € 40 - € 65
 • Verzorging van de rug

  Behandeling om afvalstoffen te verwijderen of als relaxatie voor pijnlijke spieren. Bestaande uit reiniging en pakking van de rug & massage van de rug en achterkant van de benen.

  60 min   |   € 70

Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Kwailiteit voor uw lichaam

Schoonheidssalon B'elle werkt met de kwaliteitsvolle producten van Keenwell. Keenwell biedt effectieve oplossingen voor alle huidproblemen door middel van verfijnde behandelingen die vrouwen helpen om zich mooier en zelfzekerder te voelen.