Natuurlijke gelaatsverzorgingen

Naast de behandeltijd word je steeds ontvangen met een ontspannend voetbad en een intakegesprek, na de behandeling volgt er een professioneel adviesgesprek met een drankje

 • Holi Basic

  Tijdens deze behandeling kan je kennismaken met onze holistische aanpak. Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van jouw huid.

  60 min   |   € 85
 • Detox Ritual

  Kom je voor de eerste keer voor een holistisch gelaatsritueel? 

  Dan plan ik graag deze verzorging in. Terwijl jij geniet van een ontspannend voetbad neem ik tijd om te luisteren naar jouw noden en behoeften en om te kijken naar je huid zodat ik mijn behandeling volledig kan afstemmen op wat jij en jouw lichaam nodig heeft. De massagetechnieken over het hele lichaam, essentiële oliën en de plantaardige producten maken van deze behandeling een échte wellnessbeleving. Ook de ideale verzorging als je wil overstappen van synthetische naar natuurlijke verzorgingsproducten. 

  105 min   |   € 125
 • Holistic Royal Face Ritual

  Op zoek naar een gelaatsverzorging op maat gemaakt voor jouw huid? Nood aan diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning?

  Deze luxe holistische gelaatsverzorging, met 100% natuurlijke producten zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest. Geniet van een ontspannend voetbad, zak weg tijdens het openingsritueel, laat je meenemen door heerlijke geurende essentiële oliën, speciale massagetechnieken over heel het lichaam en de rustgevende muziek. Kom tot jezelf en laat de dagelijkse stress even los.

  90 min   |   € 115
Bekijk mogelijkheden
 • Anti-age Ritual

  Ben je ouder dan 30 jaar? Wil je graag preventief werken en huidveroudering voorkomen? Of heb je al eerste fijne mimieksrimpels die zichtbaar zijn?

  Dan is het Age Reverse Ritueel geschikt. Een ritueel dat rimpels zichtbaar vermindert maar door onze holistische aanpak veel verder gaat dan enkel het oppervlakkig verzorgen van je huid.

  Tip!

  Maak van deze behandeling een echte wellnessbeleving en boek deze samen met een Kundalini deep tissue rug-nek-schoudermassage.

  90 min   |   € 115
 • Facial Cupping Ritual

  Heb je een verslapte huid? Zijn er blijvende rimpels zichtbaar?

  Het Timeless Cupping Ritueel is een natuurlijke manier om je huid te verstevigen! Via een intensieve bindweefselmassage en cupping worden onderhuidse verklevingen los gemasseerd. De natuurlijke collageen – en elastineaanmaak wordt gestimuleerd om zo de stevigheid en jeugdigheid van je huid te bevorderen. Deze behandeling herhaal je best een paar keer op korte termijn. 1 x in de maand naar de sportschool gaan geeft ook geen goed resultaat ;). 

  Tip!

  Wil je graag snel en effectief van je verslapte huid en rimpels af? Neem dan zeker een kijkje bij de huidverbeteringskuren.

  90 min   |   € 115
 • Crystal Face - Chakratherapie

  Wil jij je emotioneel lichter voelen? Meer balans ervaren & een goede gezondheid bewaken? Diepe lichamelijke rust & ontspanning toelaten?

  Dan is deze behandeling voor jou! Naast ons fysieke lichaam hebben we ook een energetisch lichaam. Je hebt het zelf al wel eens gevoelt dat je ergens binnen komt en dat er ‘een rare energie hangt’ het is niet tastbaar, maar het is er wel.. Onze chakra’s zijn knooppunten van energie, die ervoor zorgen dat alles goed blijft stromen in ons lichaam. Ze spelen een belangrijke rol bij het welzijn van ons fysieke lichaam & onze geest. Elke chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Wanneer de chakra’s dicht (door stress, spanning, trauma,…) zitten ontstaat een blokkade in energie en dit kan leiden tot fysieke en emotionele problemen. Bv; angsten, moeite met vertrouwen, emoties & relaties, onzeker voelen, problemen met spijsvertering, stijfheid in gewrichten, pijnlijke nek & schouders, disbalans in de hormonen, slapeloosheid, rusteloosheid,.. Tijdens deze diep ontspannende behandeling worden je chakra’s via ademhaling, reflexologie, essentiële oliën & edelstenen terug geactiveerd en gebalanceerd zodat de energie weer vrij kan stromen, Dit in combinatie met een verzorging van het gelaat. Na de behandeling zal je je heel licht en ontspannen voelen maar het kan ook zijn dat er emoties vrij komen. 

  Tip!

  1. Bij ernstige emotionele blokkades herhaal je deze behandeling best 1 keer per maand.

  2. Maak van deze holistische behandeling een echte wellnessbeleving en boek deze samen met een deep tissue rug-neg-schoudermassage.

   

  90 min   |   € 115
 • Wellness Face Ritual

  Gun jij jezelf een compleet en diep ontspannend relaxmoment? 

  Na een intakegesprek en een huidanalyse maak ik een behandeling op maat voor jou, terwijl jij geniet van heerlijk ontspannend voetbad. De basis van dit 2u durend ritueel gaat uit van een holistische gezichtsbehandeling, maar kan aangevuld worden met een rug, nek – schoudermassage, een buikbehandeling of het kan zijn dat we de focus meer leggen op de benen en de voeten, waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Laat je verrassen en laat mij een op maat gemaakte behandeling maken voor jouw balans.

   

  120 min   |   € 150
 • Magic eyes

  Last van fijne lijntjes rondom de ogen? Droge huid? Wallen?

  Boek dan een extra oogverzorging bij je gelaatsbehandeling! De huid rondom de ogen is een van de fijnste en delicaatste van het gelaat. Hierdoor wordt ze snel getekend door leeftijd en vermoeidheid. Deze verzorging pakt enerzijds, door activering van collageen en elastine de rimpels aan, en anderzijds de wallen onder de ogen door het drainage-effect.

  € 17
 • Decollet√©behandeling

  Storende rimpels op je decolleté?

  Boek een extra anti-rimpel verzorging voor het decolleté bij je gelaatsverzorging! 

  € 20

Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Het beste voor uw lichaam met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi.

Lakshmi's natuurlijke cosmetische producten zijn puur en zuiver, voedend en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die Moeder Natuur in de planten verborgen heeft.


Belangrijke nota

Indien je een afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren (telefonisch of via mail). Zo kan jouw plaats nog door iemand anders ingenomen worden. Indien dit niet gebeurt zal het bedrag van de afspraak voor 50% aangerekend worden. Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met deze regel.