Natuurlijke gelaatsverzorgingen

 • Holi Basic

  Tijdens deze behandeling kan je kennismaken met onze holistische aanpak. Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van jouw huid.

  60 min   |   € 75
 • Detox Ritual

  Is je huid grauw? Uitgedroogd? Dof? Merk je fijne lijntjes op? Heb je een stressvolle periode achter de rug of heb je niet goed voor jezelf kunnen zorgen? Of merk je juist dat je geen resultaat bekomt met de producten die je nu gebruikt?

  Een ideale verzorging als je wil overschakelen van synthetische producten naar natuurlijke producten. Reset jezelf en je huid met deze detox. Bij dit ritueel licht de focus op het diep reinigen van je huid, afvoeren van afvalstoffen en het verbeteren van de huidbarrière. De essentiële oliën, ontgiftende massagetechnieken en de plantaardige producten maken van deze behandeling een échte wellnessbeleving

  90 min   |   € 105
 • Holistic Royal Face Ritual

  Op zoek naar een gelaatsverzorging op maat gemaakt voor jouw huid? Nood aan diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning?

  Deze luxe holistische gelaatsverzorging, met 100% natuurlijke producten zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest. Terwijl jij geniet van een ontspannend voetbad, stel ik je vragen om de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen op jouw wensen en de noden van je huid. Zak weg tijdens het openingsritueel, laat je meenemen door heerlijke geurende essentiële oliën, speciale massagetechnieken over heel het lichaam en de rustgevende muziek. Kom tot jezelf en laat de dagelijkse stress even los.

  90 min - 120 min   |   € 100 - € 130
Bekijk mogelijkheden
 • Anti-age Ritual

  Ben je ouder dan 30 jaar? Wil je graag preventief werken en huidveroudering voorkomen? Of heb je al eerste fijne mimieksrimpels die zichtbaar zijn?

  Dan is het Age Reverse Ritueel geschikt. Een ritueel dat rimpels zichtbaar vermindert maar door onze holistische aanpak veel verder gaat dan enkel het oppervlakkig verzorgen van je huid.

  Tip!

  Maak van deze behandeling een echte wellnessbeleving en boek deze samen met een Kundalini deep tissue rug-nek-schoudermassage.

  90 min   |   € 105
 • Timeless Cupping Ritual

  Heb je een verslapte huid? Zijn er blijvende rimpels zichtbaar?

  Het Timeless Cupping Ritueel is een natuurlijke manier om je huid te verstevigen! Via een intensieve bindweefselmassage en cupping worden onderhuidse verklevingen los gemasseerd. De natuurlijke collageen – en elastineaanmaak wordt gestimuleerd om zo de stevigheid en jeugdigheid van je huid te bevorderen. Deze behandeling herhaal je best een paar keer op korte termijn. 1 x in de maand naar de sportschool gaan geeft ook geen goed resultaat ;). 

  Tip!

  Wil je graag snel en effectief van je verslapte huid en rimpels af? Neem dan zeker een kijkje bij de huidverbeteringskuren.

  90 min   |   € 110
 • Crystal Face - Chakratherapie

  Zit je emotioneel niet lekker in je vel en laat dit tekenen na op je huid, zoals expressielijntjes? Voelt er in je lichaam ergens iets niet goed?

  Kom in balans met deze uitgebreide behandeling. Naast de bijzonder fijne producten waarmee we jouw huid reinigen, verzorgen en voeden, komen ook jouw energiecentra (Chakra's) onder de aandacht. Je zal een geurreis ondergaan van verschillende oliën en er worden edelstenen gebruikt die ontwikkeld zijn voor de verschillende Chakra’s. Hoe meer jij in balans bent, des te minder expressielijntjes er zichtbaar zullen zijn.

  Tip!

  1. Bij ernstige emotionele blokkades herhaal je deze behandeling best 1 keer per maand.

  2. Maak van deze holistische behandeling een echte wellnessbeleving en boek deze samen met een Kundalini deep tissue rug-neg-schoudermassage.

   

  90 min   |   € 105
 • Wellness Face Ritual

  Gun jij jezelf een compleet en diep ontspannend relaxmoment? Weet je met je verstand niet welke verzorging je moet kiezen?

  Jouw lichaam weet het wel! Aan de hand van een kinesiologietest zien we waar jij op deze moment nood aan hebt. Na een intakegesprek, een huidanalyse en de kinesiologietest maak ik een behandeling op maat voor jou, terwijl jij geniet van heerlijk ontspannend voetbad. De basis van dit 2u durend ritueel gaat uit van een holistische gezichtsbehandeling, maar kan aangevuld worden met een rug, nek – schoudermassage, een buikbehandeling of het kan zijn dat we de focus meer leggen op de benen en de voeten, waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Laat je verrassen, laat je lichaam spreken en laat mij een op maat gemaakte behandeling maken voor jouw balans.

   

  120 min   |   € 140
 • Magic eyes

  Last van fijne lijntjes rondom de ogen? Droge huid? Wallen?

  Boek dan een extra oogverzorging bij je gelaatsbehandeling! De huid rondom de ogen is een van de fijnste en delicaatste van het gelaat. Hierdoor wordt ze snel getekend door leeftijd en vermoeidheid. Deze verzorging pakt enerzijds, door activering van collageen en elastine de rimpels aan, en anderzijds de wallen onder de ogen door het drainage-effect.

  € 17
 • DecolletĂ©behandeling

  Storende rimpels op je decolleté?

  Boek een extra anti-rimpel verzorging voor het decolleté bij je gelaatsverzorging! 

  € 20

Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Het beste voor uw lichaam met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi.

Lakshmi's natuurlijke cosmetische producten zijn puur en zuiver, voedend en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die Moeder Natuur in de planten verborgen heeft.


Belangrijke nota

Indien je een afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren (telefonisch of via mail). Zo kan jouw plaats nog door iemand anders ingenomen worden. Indien dit niet gebeurt zal het bedrag van de afspraak voor 50% aangerekend worden. Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met deze regel.