ANANDA ANTI-STRESS RITUAL

Ben je snel oververmoeid? Overprikkelt? Kan je slecht tegen harde geluiden of een drukke omgeving? Schrik je snel? Ben je erg gevoelig voor pijn? 

Tijdens de Ananda Anti-Stress behandeling wordt aromatherapie gecombineerd met een Ayurvedische gezichtsreiniging in combinatie met een edelsteengezichtsmassage en een drukpuntmassage over heel het lichaam. Het gebruik van bijzondere essentiële oliën en hydrolaten tijdens de behandeling helpt om stress, blokkades en emotionele pijn te kunnen verlichten. 

Een zalig ontspannende behandeling die voor iedereen aan te raden is, maar in het bijzonder voor mensen die het gevoel hebben vast te zitten in het leven, vermoeid zijn of een burn-out ervaren.

95min - € 115|  125min - € 145

Maak een afspraak

Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Het beste voor uw lichaam met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi.

Lakshmi's natuurlijke cosmetische producten zijn puur en zuiver, voedend en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die Moeder Natuur in de planten verborgen heeft.


Belangrijke nota

Indien je een afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren (telefonisch of via mail). Zo kan jouw plaats nog door iemand anders ingenomen worden. Indien dit niet gebeurt zal het bedrag van de afspraak voor 50% aangerekend worden. Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met deze regel.