Massages

Naast de behandeltijd wordt je steeds ontvangen met een ontspannend voetbad en een intakegesprek, na de behandeling volgt er een professioneel adviesgesprek met een drankje

 • Ontspanningsmassage

  Iets waar we te weinig tijd voor nemen, ontspanning! Gun jezelf de me-time die je verdient! Even niets doen, behalve genieten. Naast het feit dat een massage super ontspannend is, heeft het ook vele voordelen op het lichaam. Het stimuleert de doorbloeding, verwijdert afvalstoffen, vermindert stress, geeft energie en werkt preventief.

  • Rug & benen 45min - €65
  • Volledig lichaam 60min - €85
  € 60 - € 80
 • Aroma massage

  Nood aan diepe ontspanning? Ervaar je veel stress? Mentaal vermoeid? Wil je preventief werken aan je mentale en fysieke gezondheid?

  Gun jezelf een moment om op te laden, een druk op de reset-knop. Kom uit je hoofd en zak in je lichaam. Door de ritmische massagebewegingen en de essentiële oliën brengt dit ritueel zeer diepe ontspanning. De geur van de oliën is niet alleen heerlijk maar ze bevatten ook de kracht van de kruiden. Ze worden opgenomen door de huid waarna de helende bestanddelen een uitwerkingen hebben op de organen en het hormoonstelsel.

  90 min - 120 min   |   € 115 - € 140
 • Abhyanga – Ayurvedische lichaamsmassage

  Ben je vaak ziek? Lage immuniteit? Slechte lymfedoorstroming? Vaak moe of vermoeid? Slaap je minder goed? Pijnlijke gewrichten of spieren? 

  'Abhyanga' betekent oliemassage en wordt uitgevoerd met Ayurvedische medicinale en warme kruidenolie. Het reduceert stress, zorgt voor een diepe ontspanning, geeft meer energie, verbetert de slaap en de weerstand, het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop en draagt bij aan lichaamsbewustwording. Deze ontgiftende massage is een detox voor het lichaam.

  90 min - 120 min   |   € 115 - € 140
 • Klankschaalmassage - Soundhealing

  Kom je moeilijk uit je hoofd? Gaan je gedachten alle kanten op? Last van angstige of depressieve gevoelens? Emotioneel uit balans? Lichamelijke klachten?

  Klankschalen produceren harmonieuze en rustgevende geluiden en geven trillingen af. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. De trillingen worden door het hele lichaam over gebracht. Hierdoor ontstaat een innerlijke massage die zorgt voor een algehele diepe ontspanning. Door het ritme en door de frequentie van de klanken kunnen we onze hersengolven meenemen en wordt het mogelijk om ons normaal bewustzijn (bèta) terug te brengen naar een ontspannen staat (alfa) en zelfs naar een meditatieve of slaap staat (theta & delta). Door de klanktrillingen worden alle lichaamscellen op een subtiele manier ontdaan van eventuele blokkades en worden er afvalstoffen losgemaakt! Ook emoties kunnen los komen. De trillingen werken lang, soms wel dagen door, waardoor het zelfhelend vermogen van ons lichaam hersteld wordt.

  90 min   |   € 105
 • Deep tissue rug, nek -en schoudermassage

  Heb je het gevoel dat je rug, nek, schouderspieren vastzitten? Ervaar je in dit gebied veel pijn met hoofdpijn tot gevolg?

  Deze unieke deep tissue rug, nek, schoudermassage is een massage om het zenuwstelsel te kalmeren, om spanningen en knopen los te masseren en om de vastgelopen energie weer te ontwaken.

  Opgelet

  De massage van 30 minuten kan enkel geboekt worden in combinatie met een gezichtsritueel

  30 min - 60 min   |   € 40 - € 75
 • Happy Body Ritual

  Gun jij jezelf een compleet en diep ontspannend relax moment? Weet je met je verstand niet welke massage dat je moet kiezen?

  Jouw lichaam weet het wel! Aan de hand van een kinesiologietest zien we waar jij op deze moment behoeft aan hebt. Na een intakegesprek en de kinesiologietest maak ik een behandeling op maat voor jou terwijl jij geniet van heerlijk ontspannend voetbad. De basis van dit ritueel gaat uit van een Ayurvedische ontspanningsmassage maar kan aangevuld worden met aromatherapie, soundhealing, een gezichtsreiniging,.. waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Laat je verrassen, laat je lichaam spreken en laat mij een op maat gemaakte behandeling maken voor jouw balans.

  105 min - 135 min   |   € 125 - € 155
 • ..   |   € .

Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Het beste voor uw lichaam met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi.

Lakshmi's natuurlijke cosmetische producten zijn puur en zuiver, voedend en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die Moeder Natuur in de planten verborgen heeft.


Belangrijke nota

Indien je een afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren (telefonisch of via mail). Zo kan jouw plaats nog door iemand anders ingenomen worden. Indien dit niet gebeurt zal het bedrag van de afspraak voor 50% aangerekend worden. Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met deze regel.