Over ayurveda

 • WAT IS AYURVEDA

  Ayurveda, een eeuwenoude, holistische geneeswijze uit India, die daar al meer dan 5000 beoefend wordt.

  Het woord “ayurveda” is Sanskriet en komt van “ayur”, wat leven betekent, en “veda”, wat kennis betekent. Ayurveda kan dus vertaald worden als kennis van het leven. Maar dit dekt de lading niet… Het is een leefwijze, een manier van leven die ons als mens zo gezond en gelukkig mogelijk in balans wil houden, zowel fysiek als mentaal, en dit in harmonie met onze omgeving en de natuur.

   

   

   

 • Goede gezondheid 

  In eerste instantie wordt Ayurveda preventief ingezet om een goede gezondheid te behouden. Dit doen we door o.a. een dagelijkse routine, aangepaste voeding, het gebruik van kruiden, massages, ademhaling, … Maar wanneer je gezondheid uit balans is kan Ayurveda ook helpen om het evenwicht te herstellen met natuurlijke remedies.

  In tegenstelling tot onze Westerse maatschappij, waar we vaak aan ‘symptoombestrijding’ doen, proberen wij met Ayurveda ook de dieperliggende oorzaak van bepaalde kwalen of klachten te achterhalen.

  En het fijne is, dat je met kleine aanpassingen in je dagelijks leven, een groot verschil kan maken in hoe jij je geestelijk en lichamelijk voelt!

 • JIJ BENT UNIEK 

  Dat is het kernprincipe van Ayurveda. Want wat voor de ene persoon werkt qua voeding en leefstijl kan iemand anders helemaal uit balans brengen. Er is dus geen ‘one-size-fits-all solution’, want we zijn allemaal anders en hebben dus ook allemaal iets anders nodig. Ayurveda leert je te luisteren naar de signalen van je lichaam en geeft je een toolbox vol praktische tips over voeding, leefstijl, kruiden… die goed zijn voor JOU

   

   

  Benieuwd naar wat Ayurveda voor jou kan betekenen? Bekijk dan zeker ons aanbod.


Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Het beste voor uw lichaam met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi.

Lakshmi's natuurlijke cosmetische producten zijn puur en zuiver, voedend en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die Moeder Natuur in de planten verborgen heeft.


Belangrijke nota

Indien je een afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren (telefonisch of via mail). Zo kan jouw plaats nog door iemand anders ingenomen worden. Indien dit niet gebeurt zal het bedrag van de afspraak voor 50% aangerekend worden. Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met deze regel.