Workshops en meer

 • Workshop anti-age gezichtsmassage & facial cupping

  Wil jij weten hoe je jouw huid op natuurlijke wijze, zonder botox en fillers, op en top fit houdt? Hoe je jouw huid perfect verzorgt met natuurlijke producten en met welke massagetechnieken je fijne lijntjes & rimpels kan voorkomen en verminderen? Dan is deze workshop voor jou!

  Facial cupping is een intensieve massage voor je gezicht die zorgt voor een steviger en gladder huidoppervlak. De zuigkracht van de cups zorgt dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt waardoor fijne lijntjes & rimpels verminderen en je huid terug een mooie gezonde glow krijgt.

  De (schoonheids) voordelen:

  • Stimuleert de aanmaak van collageen & elastine
  • Stimuleert de doorbloeding van de huid
  • Verstevigd de gelaatscontouren
  • Reinigt de poriën
  • Voert vocht & afvalstoffen uit het gezicht af
  • Verzacht wallen
  • Maakt littekens minder zichtbaar
  • Kalmeert het zenuwstelsel

  Tijdens deze 2u durende workshop leer je hoe je de cuppingmassage op een correcte manier thuis dagelijks kan toepassen met direct resultaat. Uiteraard zien we ook welke basisverzorging daar aan vooraf moet gegaan worden.

  20 juni 2024 19:30u - 21:30u – Wiekevorst

 • Ayurveda Reset dag - One day retreat 

  Heb je nood aan een volledige dag helemaal voor jezelf? Een dag loskoppelen van thuis en je werk? Ben je toe bent aan rust en ontspanning? Wil je verdieping wilt in de Ayurvedische voeding – en leefstijl? 

  Dan is de Ayurveda Reset dag helemaal voor jou!  Een dag waarin we loskoppelen van de dagelijkse stress en tijd nemen om op te laden, waarin we uit ons hoofd gaan en terug zakken in ons lichaam. Gun jezelf een druk op de pauzeknop om te zien hoe het écht met je gaat. Er staat o.a. een fijne yogales, meditatie & ademhalingsoefeningen, een Ayurveda talk, een heerlijke Ayurvedische lunch en fijne workshop om helemaal tot ontspanning te komen op het programma.

  Kortom, een rustgevende dag in ons drukke en hectische leven! 

  25 februari 2024 - Herentals - VOLBOEKT

   


Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Het beste voor uw lichaam met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi.

Lakshmi's natuurlijke cosmetische producten zijn puur en zuiver, voedend en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die Moeder Natuur in de planten verborgen heeft.


Belangrijke nota

Indien je een afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren (telefonisch of via mail). Zo kan jouw plaats nog door iemand anders ingenomen worden. Indien dit niet gebeurt zal het bedrag van de afspraak voor 50% aangerekend worden. Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met deze regel.