Coaching sessie

 • Intake-sessie

  Misschien wil jij weten of er een klik is tussen ons? Of jij je goed voelt bij mij en ik de juiste coach ben voor jou? De eerste sessie is altijd een kennismakingsgesprek van ongeveer 90min. waarin eventuele klachten en kwalen besproken worden aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Ik neem de tijd om te luisteren naar jouw verhaal en zal verschillende vragen stellen om een globaal beeld te krijgen van je algemene gezondheid en welbevinden. Zo kan ik mijn plan van aanpak zo goed mogelijk afstemmen op jouw noden en behoeften. Ook jij kan dan vragen stellen om te kijken of ik de juiste coach ben voor jou.

  Intake-sessie € 100

   

  Vervolg-sessie

  Aan de hand van de eerste sessie maak ik een plan van aanpak, met persoonlijk advies rond voeding, levensstijl (slaap, beweging...) ondersteunende kruiden- en andere natuurlijke remedies, aangepaste yogahoudingen... Hiermee gaan we stapsgewijs aan de slag.

  Variërend naar gelang de duur van een sesie €90 - €120


Een geschenk zoals u het zelf graag krijgt

Al de verzorgingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Het beste voor uw lichaam met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi.

Lakshmi's natuurlijke cosmetische producten zijn puur en zuiver, voedend en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die Moeder Natuur in de planten verborgen heeft.


Belangrijke nota

Indien je een afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren (telefonisch of via mail). Zo kan jouw plaats nog door iemand anders ingenomen worden. Indien dit niet gebeurt zal het bedrag van de afspraak voor 50% aangerekend worden. Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met deze regel.