Bekijk onze promoties

Welkom bij schoonheidssalon B'elle

Dag mooie vrouw, 

Mijn naam is Sofie en 12 jaar geleden startte ik schoonheidssalon B’elle op.

Met heel veel liefde en plezier heb ik al die jaren mijn job als ‘klassieke’ schoonheidsspecialiste uitgevoerd, maar doorheen de jaren groeide het verlangen om meer te bieden dan louter oppervlakkige behandelingen.

Schoonheidssalon B’elle transformeerde naar een holistische praktijk die zich niet alleen focust op uiterlijke kenmerken van je huid maar ook naar hoe innerlijk in je vel zit. Het is een plek waar jij als persoon met al jouw aspecten terecht kan en waar lichamelijke en geestelijke ontspanning, gezondheid en innerlijke rust centraal staan.

Elke behandeling wordt aangepast jouw noden en behoeften. Want jij bent uniek! Door het gebruik van aangepaste massages, kruiden, edelstenen, essentiële oliën, ademhalingsoefening en muziek proberen we harmonie te creëren tussen alle elementen van het lichaam. Waaronder de huid, maar ook fysiek, mentaal en emotioneel.

Dankzij mijn opleiding tot Ayurvedisch voeding -en leefstijlcoach, die ik recent afrondde, kan je vanaf nu ook terecht voor ondersteuning bij het bereiken van een optimale gezondheid en jouw totale wel-zijn.

Ik begeleid je graag naar schoonheid, gezondheid en geluk van binnenuit.

Je kan bij B’elle terecht voor: 100% natuurlijke huidverzorging , diep ontspannende lichaamsbehandelingen, ondersteunende massages, Ayurvedische voeding- en leefstijl coaching & workshops.

Wees welkom!

Ervaar het zelf en maak nu alvast je afspraak.

Sofie Verstrepen Schoonheidsspecialiste, Ayurvedisch voeding – en leefstijlcoach
Volg B'elle op Facebook Volg B'elle op Instagram

Tevreden klanten

Al jaren geniet ik van de zachte, zalige behandelingen en gezellige babbels bij Sofie. Zowel de gelaatsbehandelingen als massages worden op een heerlijke energetische, holistische manier uitgevoerd. De ontspanning blijft lekker lang voortduren en je kijkt uit naar het volgende moment in die zalig warme omgeving
- Kim
Het is voor mij niet makkelijk om over mezelf te spreken en om ontspanningsoefeningen buiten mijn comfortzone te doen. Toch ben ik blij dat ik dankzij het veilige klimaat dat Sofie elke sessie creëerde elke keer weer een grens voor mezelf kon verleggen.
- Nathalie
Erg fijne ervaring! Sofie geeft veel uitleg en laat je helemaal ontspannen. De behandeling wordt volledig aangepast naar jouw wensen en noden. De holistische aanpak doet deugd tussen al de stress van onze omgeving
- Cynthia
Iedereen verdient me-time, en dit kan Sofie je echt geven. Ik heb vandaag mogen genieten van de antistress behandeling, ze doet er alles aan om je tot rust te brengen en je te laten ontspannen. Ze geeft extra info over de oliën die ze gebruikt (en zelf maakt), dat is voor mij een meerwaarde. Ik kom zeker terug!
- Sophie
Zin één woord; zalig en ook belangrijk: één met de elementen van de natuur. Een echte aanrader. TopMadam!
- Ramina
Heerlijk genoten van je handen en de stilte. Dit is duidelijk een plaats waar er liefde voor het vak is.
- Leen

Het beste voor uw lichaam met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi.

Lakshmi's natuurlijke cosmetische producten zijn puur en zuiver, voedend en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die Moeder Natuur in de planten verborgen heeft.


Belangrijke nota

Indien je een afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren (telefonisch of via mail). Zo kan jouw plaats nog door iemand anders ingenomen worden. Indien dit niet gebeurt zal het bedrag van de afspraak voor 50% aangerekend worden. Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met deze regel.